Ahjuomlett kodujuustu ja peekoniga

Kodutohter
24.10.2025
Shutterstock

Ahjuomlett valmib kiiresti ja korraga ühes ahjunõus.

200 g
peekonit
8 muna
1 purk
200 g kodujuustu
2 dl
koort (kohvikoort, vahukoort või taimekoort)
150 g riivitud juustu

Haki peekon küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või ahjuplaadile. Küpseta peekonit 225-kraadises ahjus umbes 10 minutit krõbedaks.
Samal ajal kui peekon küpseb, sega kausis munad, kodujuust, koor ja riivjuust.
Võta küpsetusplaat ahjust välja ja vala segu peekonile. Jätka küpsetamist 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
Lase omletil veidi jahtuda, lõika tükkideksja serveeri värske salatiga.

Kodujuustuga omlett on ühe panni peal valmistatud maitsev eine, mis sobib suurepäraselt suupisteks või õhtusöögiks koos värske salatiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid