Mozzarellapallid ürdimarinaadis

Kodutohter
13.11.2025

Imehea leival või röstsaial koos tomati ja basiilikuga.

300 g väikeseid mozzarellapalle
1 mahesidruni riivitud koor
0,5 sidruni mahl
2 sl punet
1 küüslauguküüs
1 dl oliiviõli
0,5 tl soola


Kurna mozzarellapallid vedelikust välja.
Pese sidrun, riivi koor ja pressi poolest sidrunist mahl. Koori ja viiluta küüslauguküüs.
Sega klaaspurgis õli, sidrunimahl ja riivitud koor, küüslauk, pune ja sool. Lisa mozzarella. Lase vähemalt paar tundi külmkapis marineerida.

Imehea leival või röstsaial koos tomati ja basiilikuga.

Nipp! Ära viska õlimarinaadi pärast juustu söömist ära. Määri seda leivale või tee sellest salatikaste.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid