Skip to main content
Otsi
Tervis
Psühholoogia
Toit ja trenn
Varia
Aasta Kodu
Saada kiri
Telli ajakiri
Liitu uudiskirjaga
Saada kiri
Telli ajakiri
Liitu uudiskirjaga
Tervis
Psühholoogia
Toit ja trenn
Varia
Aasta Kodu
Logi sisse
Otsi
×
Saada lugu
On sul idee?
Saada meile
pealkiri
*
email
*
lugu
*
×
Liitu uudiskirjaga
email
*
Nimi
*
Nõustu
kasutustingimustega
*
Kasutustingimustega peab nõustuma"
Liitu uudiskirjaga
shutterstock_535866397.jpg
Tihti ei piisa hõrgu prae valmistamiseks üksnes kauni välimusega sealiha soetamisest, vaid tuleb teada ka erinevate lihatükkide rasvasisaldust ja neile sobivaid valmistusviise. | Ruslan Mitin / Shutterstock