Rohke tilli ja külmsuitsulõhega pannkoogid sobivad hästi nii eelroaks kui ka nädalavahetuse hommikusöögiks.
Pannkoogid:
225 g nisujahu1 tl küpsetuspulbritnäpuotsaga soola2 suurt muna1,5 dl piima1,5 dl petti, keefirit või hapupiima100 – 150 g külmsuitsul
Viimastele aastatele tagasi vaadates tõdeb näitleja Harriet Toompere, et kui esimene koroonalaine tõi mõnusa puhkuse, siis Ukraina sõda mõjus šokina ning pani asju ümber hindama. Õnneks on muutuste tuules kindlad kaljud, mis aitavad tasakaalus püsida.
Neid kurke saab suve jooksul teha iga natukese aja tagant, sest need ongi mõeldud söömiseks poollollina ehk mitte veel päris marineerununa, vaid nii 1–2 päeva jooksul, kui kurgil on veel värske kurgi mekk ja värv pooleldi alles.
väikeseid värskeid kurke
Pärnus elav ja töötav juuksurist näitleja Kaili Närep on nii teatris kui ka teles mänginud väga erinevaid rolle ja teab, kui õrn piir võib olla tegelaskujude ning päriselu vahel.