1. Heida pilk oma külmkappi ja mõtle, kas toidud, mida seal näed, vähendavad või suurendavad südamehaiguste riski. Kui muudad menüü tervislikumaks, langevad nii vere kolesteroolisisaldus kui vererõhk, samas väheneb ka oht haigestuda 2. tüübi diabeeti.
2. Kui vaja, tee oma menüü täiesti ümber. Tervislik toit sisaldab iga päev parajal määral aedvilju, leivale võid jätta või määrimata või siis vaheta see light-märgistusega margariini vastu. Salatid valmista taimeõliga, millest parim on rapsiõli, mis tervislikkuse poolest annab silmad ette isegi oliiviõlile. Soolasearmastajad peaksid hakkama soola hulka toidus tasapisi vähendama. Eriti kõrgete näitajate korral peaks soola asendama teiste maitseainetega, sest sool tõstab vererõhku.
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus