4 portsjonit
700 g lillkapsast
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
1-2 sl õli
1 l köögiviljapuljongit
1-2 sl sidrunimahla
3 sl sulatatud juustu
Peale
1 dl kõrvitsa või päevalilleseemneid
1 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
soola, musta pipart
1 sl hakitud tüümianilehti
Tükelda lillkapsas koos varre ja lehtedega, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta sibulaid, küüslauku ja lillkapsast poti põhjas õlis. Vala peale puljongit just nii palju, et köögiviljad oleksid vaevu kaetud. Keeda madalal kuumusel, kuni lillkapsas pn pehme.
Lisa sulatatud juust ning püreeri saumikseriga. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
Tõsta supp kaussidesse. Sega kokku sidrunimahl ja õli ning nirista igale portsjonile peale. Lisa seemeid.