4 portsjonit
600 g kanatükke (rinnafilee või kintsuliha)
1 sl õli
soola, pipart
2 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud tüümiani
2 dl kanapuljongit (puljongikuubikust)
1,5 dl kohvkoort
1,2 dl päikesekuivatatud tomateid
peotäis spiantilehti
värsket basiilikut
Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks. Haki küüslauguküüned. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanatükke. Lisa hakitud küüslauk ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel pisut ja lisa puljong, koor, päikesekuivatatud tomatid ja tüümian.
Hauta mõõdukal kuumusel 15-30 minutit, olenevalt lihatükkide suurusest. Mõni minut enne valmimist lisa spinat.
Puista peale basiilikulehti. Serveeri pasta, kartuli või riisiga.