Kana-koorekaste, mis valmib poole tunniga

Kodutohter
26.02.2023
Shutterstock

Koorekastmes haudunud kana on nii maitsev, et viib keele alla.

4 portsjonit

 

600 g kanatükke (rinnafilee või kintsuliha)

1 sl õli

soola, pipart

2 küüslauguküünt

1 tl kuivatatud tüümiani

2 dl kanapuljongit (puljongikuubikust)

1,5 dl kohvkoort

1,2 dl päikesekuivatatud tomateid

peotäis spiantilehti

värsket basiilikut

 

Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks. Haki küüslauguküüned. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanatükke. Lisa hakitud küüslauk ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel pisut ja lisa puljong, koor, päikesekuivatatud tomatid ja tüümian.

Hauta mõõdukal kuumusel 15-30 minutit, olenevalt lihatükkide suurusest. Mõni minut enne valmimist lisa spinat.

Puista peale basiilikulehti. Serveeri pasta, kartuli või riisiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid