4 portsjonit
4 sibulat
50 g võid
0,5 dl valget veini
3,5 dl koort
soola, musta pipart
2 keskmist suvikõrvitsat
Koori ja lõika sibulad õhukesteks viiludeks. Sulata pannil või ja lao sibulaviilud õhukese kihina pannile. Maitsesta soolaga ning vala peale valge vein. Kata tihedalt küpsetuspaberiga ja pane raskuseks peale panni sisse mahtuv kaas. Kuumuta madalal kuumusel vähemalt kaks tundi. Selle ajaga sibulad karamelliseeruvad ja muutuvad magusaks.
Lisa sibulatele koor, maitsesta pipraga ja vajadusel veel soolaga.
Lõika suvikõrvitsad riivi või köögiviljalõikuriga pikkadeks ribadeks.
Keeda suvikõrvitsaribasid 3-4 minuti soolaga maitsestatud vees, vala sõelale ja kalla sibulakastmesse. Sega ja kuumuta veel pisut.