Päeva retsept: magushapu kana-köögiviljahautis

Kodutohter
09.08.2020
Shutterstock

Lihtne ja väga maitsev hautis, mis võtab vähe aega.

Magushapu kana-köögiviljahautis

2 portsjonit

 

400 g kana rinna- või kintsuliha

1 porgand

2 porrut

2 punast sibulat

2 erivärvilist paprikat

1 sl rapsi- või oliivõli

2 sl mett

2 sl valget palsamiäädikat

pisut soola ja jahvatatud musta pipart

 

 

Lõika kanaliha tükkideks. Koori ja haki punane sibul ja viiluta porru. Loputa ja poolita paprikad. Lõika ära vars, eemalda seemned ja tükelda.

Kuumuta poti põhjas õli ja lisa väikeste osadena kanatükid. Pruunista need üleni kuldpruuniks. Lisa sibul, porru ja paprika ning kuumuta kogu aeg segades mõni minut.

Lisa mesi, palsamiäädikas ning maitsesta soola ja jahvatud musta pipraga. Hauta nõrgal kuumusel veel paar minutit.

Paku koos värske saia või leivaga.

Sarnased artiklid