Külastage India restorani!
Karrist abi vähi vastu
Külastage India restorani!
Uurimused USAst tõestavad, et karri vähendab soolevähki haigestumise riski. Selgus, et karri sisaldab kapsaitsiini, alkaloidi, mis annab tśillile teravuse.
Seda toitu võib varieerida erinevate köögiviljade või lihaga ja süüa nii kuumalt kui ka külmalt.
1 portsjon
80 g täisteranuudleid
1 väike sibul
pool paprikat
tükk Hiina kapsaast
1 küüslauguküüs
2 tl seesami- või oliiviõli
1 tl riivitud ingverit
2 tl s
Toidupoodi külastades näeme külluslikku kaubavalikut, mis ahvatleb ostma. Lihtne on võtta vajalikku ja ka üle osta. Seejuures ongi kurb, et kõige enam viskavad Eestis toitu ära kodumajapidamised – kokku 25 000 tonni aastas*.
Pikka aega on meie söömiskultuuris olnud tähtsal kohal sellised hapendatud piimatooted nagu hapupiim ja viil. Juustud, kohupiim, kodujuust ja jogurtid ning nendest tehtud road on aastakümneid meie menüüsse kuulunud.
Pähklipasteet sobib taimetoitlase jõululauale.
1 küüslauguküüs
1 varselleri vars
250 g India pähkleid
2 kuivatatatud datlit
1 tl kuivatatud ingverit
1 tl kurkumit
soola. musta pipart
Purusta kõik ained köögikombainis.
Kodumaiseid õunu tasub kasutada igasuguste toitude lisandiks. See on maitsev, kasulik ja rahakotisõbralik lisand nii soolastele kui ka magusatele toitudele.