Nuudlid kana ja India pähklitega

Kodutohter
22.05.2021
Shutterstock

Seda toitu võib varieerida erinevate köögiviljade või lihaga ja süüa nii kuumalt kui ka külmalt.

1 portsjon

 

80 g täisteranuudleid

1 väike sibul

pool paprikat

tükk Hiina kapsaast

1 küüslauguküüs

2 tl seesami- või oliiviõli

1 tl riivitud ingverit

2 tl sojakastet

2 sl laimimahla

soola

80 g küpsetatud kanaliha

2 sl hakitud basiilikut

2 sl India pähkleid

 

1. Keeda nuudleid vastavalt pail olevale õpetusele.

2. Viiluta õhukeselt sibul, küüslauguküüs, Hiina kapsas ja paprika. Lõika kanaliha sobiva suurusega tükkideks.

3. Kuumuta pannil õli ja kuumuta kõiki köögivilju paar minutit. Lisa riivitud ingver, sojakaste, laimimahl ning kuumuta segades veel paar minutit. Maitse ja lisa vajadusel soola.

4. Sega kokku köögiviljad, nuudlid, kanaliha tükid, India pähklid ja hakitud basiilik.

5. Tõsta karpi või purki, pane külmkappi ja võta järgmine päev tööle kaasa.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid