4 portsjonit
1 suurem lillkapsas
3 küüslauguküünt
2 sl õli
1 sl tomatipastat
4 dl kookospiima
1 tl kurkumit
0,5 tl vürtsköömnepulbrit
1 tl soola
näpuotsaga tšillipulbrit
0,5 tl kaneeli
pisut suhkrut
1 dl India pähkleid
0,5 dl kookoshelbeid
Pese lillkapsas, eralda õisikud ja viiluta vars. Koori ja haki küüslauguküüned.
Kuumuta pannil õli. Lisa lillkapsatükid, hakitud küüslauk ja tomatipasta. Kuumuta segades 2-3 minutit. Lisa kookospiim, kurkum, vürtsköömnepulber, kaneel, sool, suhkur, tšillihelbed ja India pähklid.
Hauta vaiksel tulel umbes 10 minutit. Raputa peale kookoshelbeid.
Serveeri koos keedetud riisiga.