Isegi vastu kevadet on peet veel mahlane ja lõigates imbub seal punast mahla, mis kõik ära värvib. Punase peedi värvaine on vees lahustuv, nii et seda on lihtne tööpindadelt ja riietelt maha pesta. Peet on magus ja pähklimaitseline.
Pisikesed ja maitserikkad kirsstomatid on omal kohal nii peolaual kui ka lihtsalt niisama – igal sumedal suvisel õhtul või säraval hommikul, mis väärib kirkaid värve ja intensiivseid maitseid. Väheste komponentidega Itaalia-pärane maitserikas roog.
Kalorite poolest vaene, kuid kasulikelt omadustelt rikas arbuus on kõige maitsvam just praegu.
Kuidas?
Arbuus on ideaalne suvine vili: tuleb vaid koorida ja nautida.
Kuigi maasikaid sööme põhiliselt magustoiduks, sobivad nad ka soolase käigu juurde – näiteks salatisse või ka supi sisse.
Maasika-tomati külmsupp
Kuuele kuni kaheksale
Hispaanlaste suvelemmik gazpacho ehk külm tomatisupp on saanud täiendust magusate maa
Uuringud näitavad, et mõned toidud mõjuvad tervisele ja salenemispüüetele koos süües-juues paremini, kui neid eraldi tarbides.
Toitumisteadlased on aastakümneid uurinud, miks mõned toidud mõjuvad tervisele koos süües paremini kui eraldi.
Uuringud näitavad, et mõned toidud mõjuvad tervisele ja salenemispüüetele koos süües-juues paremini, kui neid eraldi tarbides.
Toitumisteadlased on aastakümneid uurinud, miks mõned toidud mõjuvad tervisele koos süües paremini kui eraldi.
Aedoad on oma ilu ja headuse poolest kõikjal kuulsad. Aeduba on vägev ravimtaim, aidates näiteks suhkruhaiguse, südame- ja maovaevuste korral, eriti vanemas eas.
Aedoad šampinjonidega
Neljale kuni kuuele
Šampinjonide, palsamiäädika ja parmesaniga mai