8-10 tükki olenevalt tassi suurusest
1 must vormileib
200 g kuumsuitsulõhet
300 g toorjuustu (ürdimaitselist)
200 g hapukoort
1 dl hakitud tilli
hakitud rohelist sibulat
Varu paraja suurusega tasse vastavalt sööjate arvule. Lõika tassi servaga leivaviiludest ümmargused kettad. Vooderda tassid toidukilega.
Murenda suitsulõhe kahvliga väikesteks tükkideks. Sega kokku hapukoor, toorjuust, lõhe ja hakitud till ja sibul. Tõsta segu tassidesse ja vajuta kergel kokku.. Kata täidis leivaratastega, sule pealt kilega ja pane ööseks külmkappi. Peale võib panna ka vajutised.
Võta kile abil terriinid tassidest välja ja kaunista vutimunade, maitserohelise või graavilähe viiludega.
Kalaterriinid võib juba paar päeva enne külalisi valmis teha.
Terriini võib teha ka heerinaga või kiluga.