6-8 portsjonit
200 g väikseid sarvekesi
1 kg peakapsast
1 suur porgand
400 g seguhakkliha
1 sibul
1 sl rapsiõli
2 dl puljongit
1 dl rõõska või hapukoort
soola, musta pipart
1 loorberileht
1 tl kuivatatud majoraani
1 tl kuivataud tüümiani
Peale
riivleiba
võitükke
Keeda sarvekesed soolases vees poolpehmeks, vala sõelale ja nõruta.
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, riivi porgand. Kuumuta poti põhjas tilk õli ja hauta kapsas ja porgand poolpehmeks. Lisa loorberileht ja vajadusel tilk vett. Maitsesta soola ja pipraga.
Haki sibul. Pruunista pannil hakkliha, lisa sibul ja kuumuta veel pisut.
Sega potis kokku sarvekesed, hakkliha, koor või hapukoor ja kapsas, maitsesta majoraani ja tüümianiga.
Kalla kõik ahjuvormi, patsuta kinni, vala peale puljong. Puista peale riivleiba ja pane peale võitükikesed. Küpseta 180-kraadises ahjus 40-50 minutit.