Tomatitega pasta

Kodutohter
27.02.2024
Shutterstock

Värske ja lihtne pasta mis valmib mõne minutiga.

4 portsjonit

 

350 g pastat (penne)

10 küpset tomatit

4 sl oliiviõli

1 tl palsamäädikat

3 küüslauguküünt

peotäis värsket basiilikut

jahvatatud musta pipart

soola

100 g fetat

 

Kasta tomatid keeva vette ja koori. Poolita, eemalda seemned ja tükelda viljaliha.

Sega 2 sl oliiviõli ja palsamiäädikas, pressi sisse küüslauguküüned. Haki basiilik, lisa kastmele, lisa tomatitükid ja maitsesta soola ning pipraga. Jäta toatemperatuurile maitsestuma.

Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhendile, nõruta ja sega 2 sl oliiviõliga. Murenda hulka feta, kuid jäta pisut kaunistuseks. Kalla kaste pastale ja kaunista ülejäänud juustu ja basiilikulehtedega.

 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid