3 portsjonit
300 g pastat
2 kana rinnafileed marinaadis (sidruni, ürdi vms)
2 sl õli
3 dl kukeseeni
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 dl vahu- või kohvikoort
4 päikesekuivatatud tomatit
4 sl valget veini
1 tl soola
peotäis basiilikut
musta pipart
2 dl riivitud parmesani
Kuivata fileed majapidamispaberiga marinaadist ja lõika ribadeks. Haki sibul, küüslauguküüned, päikesekuivatatud tomatid ja kukeseened. Väikesed kukeseened võivad jääda terveks.
Prae fileeribad õlis küpseks ja tõsta pannilt.
Pane sibul, tomat, küüslauk ja seened pannile ning hauta, kuni seenevedelik on aurustunud. Lisa koor ja valge vein ning hauta 8-10 minutit. Lisa hakitud basiilik ja parmesan ning sega. Maitsesta soolaga ja musta pipraga, kuid kuna parmesan on soolane, peab olema ettevaatlik.
Keeda pasta vastavalt pakil oleval juhisele, nõruta sõelal ning sega kastmega. Vajadusel võid lisada pisut pasta keeduvett.
Puista peale veel parmesani ja kaunista basiilikulehtedega.
Kui kodus pole valget veini, võib selle asendada ka supilusikatäie valge palsamiäädikaga.