4 portsjonit
3 sibulat
3 sl võid
0,5 tl soola
musta pipart veskist
1 tl vahtrasiirupit või vedelat mett
200 g hapukoort
3 sl majoneesi
200 g toorjuustu
1 dl peeneks hakitud peterselli
0,5 tl tšillihelbeid (soovi korral)
soola, musta pipart
Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane või pannile, lisa siularattad ja kuumuta madalal kuumusel vahepeal segades umbes 25 minutit. Maitsesta soola, pipra ja siirupi või meega. Sibulad võib juba eelmisel päeval valmis teha. Haki jahtunud sibulad väiksemateks tükkideks.
Sega kokku hapukoor, majonees ja toorjuust. Sega hulka peeneks hakitud petersell ja soovi korral tšillihelbed. Sega hulka suurem osa sibulatest. Maitse, ja lisa vajadusel soola ja pipart. Tõsta kaussi ja pane peale ülejäänud sibulad.