Hapukapsa-õunasalat

Kodutohter
21.09.2023
Shutterstock

Hapukapsas on vitamiinide ja kasulike bakterite allikas, õun mahendab haput maitset.

4 portsjonit

 

300 g hapukapsast

1 riivitud õun

1 riivitud porgand

pool punast sibulat

1 dl värskeid või kuivatatud jõhvikaid

hakitud peterselli

 

Kaste:

2 sl rapsiõli

1 sl valget palsamäädikat

1 sl magusat sinepit

1 tl suhkrut

soola, musta pipart maitse järgi

 

Nõruta hapukapsas ja haki peenemaks. Riivi õun ja porgand, viiluta sibul ning sega kapsa, jõhvikate ja hakitud peterselliga.

Pane kaste kaanega purki ja loksuta segi. Sega kaste salatiga ja pane enne serveerimist vähemalt pooleks tunniks külmkappi.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid