Päeva retsept: ahjukana herneste ja ubadega | Kodutohter Skip to main content
  • Tervis
  • Psühholoogia
  • Toit ja trenn
  • Varia
  • Kodu Kauniks
  • Saada kiri
  • Telli ajakiri
  • Liitu uudiskirjaga
Saada kiri Telli ajakiri Liitu uudiskirjaga
  • Tervis
  • Psühholoogia
  • Toit ja trenn
  • Varia
  • Kodu Kauniks
×

Saada lugu

On sul idee?

Saada meile

×

Liitu uudiskirjaga

Nõustu kasutustingimustega * Kasutustingimustega peab nõustuma"

Päeva retsept: ahjukana herneste ja ubadega

Kodutohter
27.11.2020
Shutterstock

Ahjukana alla padjaks võib panna ka teisi külmutatud köögivilju.

Artikli märksõnad: 
kana
broiler
kanakintsuliha
herned
oad
  • Facebook logo
  • Twitter logo

Sarnased artiklid

shutterstock_398731675.jpg

10 asja sinu menüüs, mis aitavad kaalu kaotada

shutterstock_1407711584.jpg

Päeva retsept: herne püreesupp

shutterstock_1138180400.jpg

Harilik lääts tahab potipõllule tagasi. Kuidas kasvatada väärtuslikku kaunvilja?

shutterstock_285369323.jpg

Päeva retsept: kana kookoskastmes

shutterstock_229991017.jpg

Päeva retsept: õunane broileri-tatraroog

shutterstock_316468859.jpg

Päeva retsept: broileri-ploomivok

shutterstock_653303845.jpg

Elu nagu hernes

shutterstock_383041513.jpg

Päeva retsept: sidrunikana

shutterstock_1657046749.jpg

Päeva retsept: kinoa-oasalat

kaunalised.jpg

Kasulikku kauna kaisust. Palju hästi omastatavat valku

Ajakirjad

Teemad

  • Tervis
  • Psühholoogia
  • Toit ja trenn
  • Varia
  • Kodu Kauniks

Kasulikud lingid

  • Arhiiv
  • Kasutustingimused
  • Telli ajakiri

Kontakt

  • Reklaam
  • Toimetus
Ühinenud Ajakirjad OÜ
Liivalaia 13/15, 10118 Tallinn, Eesti | ajakirjad@ajakirjad.ee | Tel +372 610 4000, +372 610 4001
Kõik õigused kaitstud.