4 portsjonit
1 pakk (400 g) kanasüdameid
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 porgandit
1 sl õli
1 loorberileht
4 dl vett
1 dl kohvikoort
1 sl jahu
soola, musta pipart
0,5 tl tüümiani
Haki sibul ja küüslauguküüned, viiluta porgandid.
Kuumuta poti põhjas õli ja kuumuta selles kanasüdameid. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja porgand ning kuumuta natuke aega. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vesi, loorberileht, tüümian ning hauta madala kuumusel kuni südamed ja porgandid on pehmed.
Sega jahu koorega ning kalla segades kastme hulka. Kuumuta, kuni kaste pakseneb.
Paku koor keedetud riisi, tatra või kartuliga.
Kanasüdamed on soodsad, neid müüakse nii jahutatult kui ka külmutatult. Südamed vajavad pikemat hautamisaega kui muu kanaliha.
Kui ajada kanasüdamed läbi hakklihamasina, siis saab seda kasutada pirukatäidisteks või kotlettideks.