Põhi:
125 g võid
3½ dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
3 sl külma vett
pisut soola
Täidis:
5 sibulat
õli
2 küüslauguküünt
2 suvikõrvitsat
paar peotäit spinatit või
aurutatud brokoliõisikuid
1 sl õli
50 g riivjuustu
soola, pipart, Vahemere ürdisegu
Sega küpsetuspulbriga segatud jahu võiga puruseks seguks, lisa vesi ja sega tainas. Vajuta tainas võiga määritud pirukavormi põhja ja servadele. Torka kahvliga mõned augud põhjale sisse ja eelküpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Viiluta sibulad, purusta küüslauk ja hauta õlis pehmeks. Maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Tõsta pannilt kõrvale.
Tükelda suvikõrvits ja kuumuta kiiresti pannil.. Lisa spinat või brokoliõisikud kuumuta pisut.
Klopi munad koorega segamini, maitsesta vähese soola ja pipraga.
Laota pehmeks hautatud sibulad pirukapõhjale ja lao peale suvikõrvitsasegu. Kalla peale munasegu. Raputa peale riivjuustu ja ürdimaitseainet. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-35 minutit.