Päeva retsept: kana-pestolasnje

Kodutohter
27.10.2020
Shutterstock

Selles retseptis on hakkliha vahetatud kanafileeribadega ja tomatikaste koore-pestokastmega. Kanaliha asemel võib proovida ka tuunikala.

Kana-pestolasnje

4-6 portsjonit


 

300 g kana rinnafileeribasid

2 palli mozzarellat

lasanjeplaate


 

Marinaad

0,5 dl õli

1 tl soola

1 tl karrit

1 sibul

2 küüslauguküünt

Kaste

2 dl koort

2 dl vett

100 g maitsestamata toorjuustu

1 purk (150 g) rohelist pestot


 

Valmista kõigepealt marinaad. Pane liharibad marinaadi, kata kile või taldrikuga ja tõsta vähemalt tunniks külmkappi.

Haki sibul ja küüslauk peeneks, pane kuumale pannile ja lisa liharibad koos marinaadiga. Hauta, kuni liha on küps. Lisa koor, vesi, toorjuust ja pesto.

Pane ahjuvormi põhja kõigepealt kastet, kastme peale lasanjeplaadid. Järgmiseks kihiks on kaste ja mozzarellatükkid. Lao nii mitu kihti, kuni kastet jätkub. Kõige peale jääb kaste ja mozzarellatükid.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid