Kana-pestolasnje
4-6 portsjonit
300 g kana rinnafileeribasid
2 palli mozzarellat
lasanjeplaate
Marinaad
0,5 dl õli
1 tl soola
1 tl karrit
1 sibul
2 küüslauguküünt
Kaste
2 dl koort
2 dl vett
100 g maitsestamata toorjuustu
1 purk (150 g) rohelist pestot
Valmista kõigepealt marinaad. Pane liharibad marinaadi, kata kile või taldrikuga ja tõsta vähemalt tunniks külmkappi.
Haki sibul ja küüslauk peeneks, pane kuumale pannile ja lisa liharibad koos marinaadiga. Hauta, kuni liha on küps. Lisa koor, vesi, toorjuust ja pesto.
Pane ahjuvormi põhja kõigepealt kastet, kastme peale lasanjeplaadid. Järgmiseks kihiks on kaste ja mozzarellatükkid. Lao nii mitu kihti, kuni kastet jätkub. Kõige peale jääb kaste ja mozzarellatükid.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.