6 portsjonit
3 (1 kg) suvikõrvitsat
Hakklihasegu
400 g veisehakkliha
1 tl oliiviõli
1 sibul
2 küüsaluguküünt
1 paprika
2 sl tomatipüreed
1 tl punet
jahvatatud musta pipart, soola
100 g fetajuustu kuubikuid
Munapiim
2 dl piima
3 muna
soola
Peale
50 g riivitud Emmentali juustu
Kaunistuseks
värsket peterselli, rukolat
Koori suvikõrvitsad ja viiluta poole sentimeetri paksusteks viiludeks.
Haki sibul ja küüslauguküüned, tükelda paprika.
Kuumuta pannil õli ja prae hakkliha küpseks. Lisa sibulad, küüslauk ja paprika, ning kuumuta, kuni sibul muutub klaasjaks. Maitsesta tomatipüree, pune, soola ja pipraga ning lase natuke jahtuda. Sega hulka fetakuubikud.
Määri ahjuvorm õli või võiga ja lao põhja suvikõrvitsaviilud. Vooderda ka küljed suvikõrvitsaviiludega. Kalla vormi hakklihasegu ja kata suvikõrvitsaviiludega. Sega kokku munapiim ja kalla vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 40-45 minutit. 15 minutit enne valmimist võta vorm ahjust ja puista peale riivjuust. Pane veel veerand tunniks ahju, kuni juust on sulanud.
Puista peale hakitud peterselli või rukolat.