4 portsjonit
350 g pastat (penne)
400 g kanafilee ribasid
soola, musta pipart
2 sl oliiviõli
2 sl võid
1hakitud sibul
2 sl tomatipüreed
1 purk (400 g) purustatud tomateid
3 sl sojakastet
2 dl kohvikoort
Peale
1 dl riivsaia
50 g tugevamaitselist riivjuustu
25 g võid
Keeda pastat kolmveerand pakendile märgitud ajast. Nõruta sõelal.
Küpseta pannil kanafilee ribad oliiviõlis küpseks, maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale.
Lisa pannile õli ja võid ning kuumuta sibulat, kuni see muutub läbipaistavaks. Lisa tomatipüree, purgitäis purustatud tomateid, sojakaste, kanaribad ning kuumuta pisut. Lisa koor. Hauta umbes viis minutit.
Sega kokku pasta ja kaste ja pane ahjuvormi. Sega kokku riivjuust ja riivsai ning puista peale. Pane peale noaotsaga võitükke. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni peal on pruun ja krõbe koorik.
Serveeri koos toorsalatiga.