Marineeritud köögiviljad pastaga

Kodutohter
19.08.2023
Shutterstock

Küpsetatud köögiviljad marinaadis on magusad ja maitsvad.

8 portsjonit

700 g köögivilju (brokoli, suvikõrvits, baklažaan, paparika, sibul, kirsstomatid)

Marinaad

2 küüslauguküünt

1 dl hakitud peterselli

2 sl sidrunimahla

1 dl oliiviõli

1 tl soola

0,5 tl jahvataud musta pipart

Lisaks

250 g pastat

Peale

tuegavamaitselist riivjuustu või murendatud fetat

 

Tükelda köögiviljad üsna väikesteks tükkideks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 10-15 minutit. Tõsta kaussi.

Valmista marinaad: purusta küüslauk ja haki petersell. Sega kokku kõik marinaadi ained ja kalla kuumadele köögiviljatükkidele ja jäta maitsestuma.

Keeda pasta vastavalt pakil olevale õpetusele. Kurna ja sega köögiviljatükkidega. Puista peale fetat või riivjuustu.

Kes soovib, võib lisada hakitud sinki või grillkana.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid