8 portsjonit
700 g köögivilju (brokoli, suvikõrvits, baklažaan, paparika, sibul, kirsstomatid)
Marinaad
2 küüslauguküünt
1 dl hakitud peterselli
2 sl sidrunimahla
1 dl oliiviõli
1 tl soola
0,5 tl jahvataud musta pipart
Lisaks
250 g pastat
Peale
tuegavamaitselist riivjuustu või murendatud fetat
Tükelda köögiviljad üsna väikesteks tükkideks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 10-15 minutit. Tõsta kaussi.
Valmista marinaad: purusta küüslauk ja haki petersell. Sega kokku kõik marinaadi ained ja kalla kuumadele köögiviljatükkidele ja jäta maitsestuma.
Keeda pasta vastavalt pakil olevale õpetusele. Kurna ja sega köögiviljatükkidega. Puista peale fetat või riivjuustu.
Kes soovib, võib lisada hakitud sinki või grillkana.