Pasta peekoni ja tomatiga

Kodutohter
21.01.2024
Shutterstock

Organism omastab hästi just kuumutatud tomatites sisalduvat kasulikku lükopeeni.

2 portsjonit

 

200 g pastat

100 g suitsupeekonit

1 sibul

1 purk (400 g) purustatud tomateid

1 sl ketšupit

soola, pipart

riivitud tugevamaitselist juustu

basiilikut

 

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakil olevale juhendile. Haki sibul, lõika peekon ribadeks. Kuumuta pannil peekoniribad krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile.

Kuumuta sibul peekonirasvas klaasjaks, kalla peale purustatud tomatid, maitsesta ketšupi, soola ja pipraga.

Sega kaste pastaga, tõsta peale peekoniribad, riivi juustu ja kaunista basiilikulehtedega.

Peekoniribad võib ka tomatikastmesse jätta, siis hauduvad nad pehmeks.

 

Väga kiire ja lihtne toit, millega saab hakkama ka kõige kogenematum poissmees.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid