Grillitud ananass sulab suus

Kodutohter
03.07.2024
Shutterstock

Grillimiseks sobib täiesti küps ananass.

4 portsjonit

1 küps ananss

pisut võid 4 sl suhkrut

Jogurtikaste

4 dl paksu Kreeka jogurtit

2 sl suhkrut

0,5 tl vanillisuhkrut

Rummisiirup

100 g võid

2 dl tumedat rummi

0,5 dl vett

2 dl suhkrut

0,5 dl vanillisuhkrut

Valmista kõigepealt rummisiirup. Pane kõik kastme ained kastrulisse ja keeda 8-10 minutit, kuni kaste pakseneb.

Sega kokku jogurtikaste.

Pane terve ananass grillile ja keera aeg-ajalt. Võta grillilt, kui ananassi koor on must. Lõika must koor ära, viiluta ananass, jaga taldrikutele ja serveeri koos jogurtikastme ja rummisiirupiga.

Muidugi võib ananssi ka enne koorida ja siis viiludena grillida.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid