8 portsjonit
6 dl punast mahla (mustsõstra, vaarika)
2 dl külmutatud vaarikaid
1 dl kompotipuuvilju (virsiku-, aprikoosi- või mandariinilõike)
7 želatiinilehte
Valge tarretis:
300 g maitsestamat jogurtit
1 tl riivitud sidrunikoort
1 dl tuhksuhkrut
2 tl vanillisuhkrut
3 lehte želatiini
0,5 dl piima
Pane želatiin tilga külma veega paisuma. Sega pisut sulanud marjad ja kompotipuuviljad mahlaga. Sulata paisunud želatiin 1 dl mahlas. Kalla želatiin peene joana marjasegusse ja sega kogu aeg hoolega, et ei jääks klimpe. Vala marjasegu keeksivormi põhjale ning tõsta külmkappi tarduma.
Sega jogurt tuhk- ja vanillisuhkruga ning lisa riivitud sidrunikoor. Sulata paisunud želatiin 0,5 dl kuumas piimas, jahuta pisut ja sega jogurtiga. Tõsta lusikaga täiesti tarretunud mahlaželeele ja pane serveerimiseni külmkappi. Kaunista marjadega.
Efektne ja pidulik magustoit, mille saab päev varem külalistele valmis teha.