Eriti vahune mannakreem

Kodutohter
27.01.2022
Shutterstock

Sametiselt pehme vaht tekib pikalt vahustades.

6 portsjonit

 

7 dl vett

4 dl külmutatud segamarju (mustikad, vaarikad)

½ dl suhkrut

¼ tl soola

1¼ dl mannat


 

Keeda vett ja marju 10-15 minutit. Lisa suhkur ja sool. Vala marjaleem läbi sõela, et seemned ja kestad ei jääks vahu sisse.

Kalla manna peene joana keeva marjaleeme sisse ja vipelda samal ajal. keeda mannat madalal kuumusel 5-10 minutit.

Lase marjapudrul täiesti ära jahtuda, sest soe puder ja vahustu.

Vahusta köögikombainis või mikseriga potis 10-15 minutit.

Varu vahustamisel kannatust, sest sametiselt pehme vaht tekib pikalt vahustades.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid