Karulauguga täidetud teokarbid

Kodutohter
10.05.2023
Shutterstock

Praegu on karulauguaeg. Karulauku saab kasutada paljudes põnevates toitudes.

4 portsjonit

 

16 suurt pasta-teokarpi

300 g karulauku

300 g toorjuustu

soola, pipart

2 purki (à 400 g) purustatud tomateid

1 väike sibul

2 sl ketšupit

2 loorberilehte

1 sl õli

soola, pipart, suhkrut

Peale

25 g riivitud juustu

 

Keeda teokarbipastat soolaga maitsestaud vees 3-4 minutit vähem kui pakendil märgitud. Tõsta vahukulbiga veest välja vaagnale jahtuma.

Haki karulauk. Sega kokku toorjuust, karulauk, sool ja pipar.. Täida teokarbid seguga.

Haki sibul. Kuumuta pannil õli ja kuumuta sibul klaasjaks. Vala juurde purustatud tomatid, maitsesta soola, pipra, ketšupi ja vajadusel natukese suhkruga ja hauta 10 minutit. Vala kaste ahjuvormi ja tõsta täidetud teokarbid tomatikastmesse, riivi peale parmesani ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid