4 portsjonit
16 suurt pasta-teokarpi
300 g karulauku
300 g toorjuustu
soola, pipart
2 purki (à 400 g) purustatud tomateid
1 väike sibul
2 sl ketšupit
2 loorberilehte
1 sl õli
soola, pipart, suhkrut
Peale
25 g riivitud juustu
Keeda teokarbipastat soolaga maitsestaud vees 3-4 minutit vähem kui pakendil märgitud. Tõsta vahukulbiga veest välja vaagnale jahtuma.
Haki karulauk. Sega kokku toorjuust, karulauk, sool ja pipar.. Täida teokarbid seguga.
Haki sibul. Kuumuta pannil õli ja kuumuta sibul klaasjaks. Vala juurde purustatud tomatid, maitsesta soola, pipra, ketšupi ja vajadusel natukese suhkruga ja hauta 10 minutit. Vala kaste ahjuvormi ja tõsta täidetud teokarbid tomatikastmesse, riivi peale parmesani ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit