500 g pärmi-lehttainast
Täidis
150 g nõgest, naati, karulauku
100 g fetajuustu kuubikuid
1 suur porru
1 sl õli
3 dl kohvikoort
½ dl nisujahu
1 tl soola
Peale
3 sl riivjuustu
1 dl piima
250 g kartulipüreed
Rulli sulatatud tainas õhukeseks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile
(25x35 cm) Kalla umbrohud sõelal keeva veega üle, nõruta ja haki. Laota hakitud roheline ja fetakuubikud pirukapõhjale.
Loputa porru, viiluta rõngasteks ja kuumuta pannil õlis. Maitsesta soolaga. Lisa jahu ja kuumuta pisut. Lisa segades koor ning kuumuta, kuni segu pakseneb. Kalla segu pirukapõhjale.
Valmista kartulipüree või kasuta eelmisest päevast jäänud kartuliputru. Vedelda kartulipüree piimaga hapukoorepaksuseks, lisa riivitud juust ja pane pirukale.
Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 40-45 minutit.