4 portsjonit
600 g looma- või sealihatükke (guljašši)
2 sibulat
2 porgandit
4 kartulit
4 tomatit
1 suvikõrvits
1 baklažaan
1 puljongikuubik
3 dl vett
õli praadimiseks
4 küüslauguküünt
4 loorberilehte
8 vürtspipra tera
soola
200 g riivjuustu
Pruunista liha pannil ja tõsta kõrvale.
Koori porgandid ning lõika tükkideks. Viiluta sibul ja pane koos porganditükkidega pannile ning kuumuta natuke aega.
Võta neli ühesugust ahjupotti (1 liiter) ja jaota pottide põhja pruunistatud lihatükid. Tõsta peale kuumutaud porgandid ja sibulad. Lisa igasse potti loorberilehed, vürtspiprad ja näpuotsaga soola.
Tükelda kartulid, baklažaan, suvikõrvits ja tomatid ning lisa pottidesse. Puista peale natuke soola.
Kuumuta vesi ja sulata selles puljongikuubik. Kalla vesi pottidesse.
Kata potid kaanega ja küpseta 200-kraadises ahjus 1 tund. Natuke enne valmimist puista igale potile peale riivjuustu.
Võta potid ahjust ja serveeri toit kuumakindlal alusel koos potiga.