Nelja kapsa vokiroog
4 portsjonit/315 kcal
800 g erinevaid kapsaid
(lill-, nui-, peakapsast ja brokolit)
1 punane paprika
1 suur punane sibul
2-3 küüslauguküünt
1-2 cm tükk ingverit
1 punane tšillikaun
2 sl õli
2 sl sojakastet
soola, musta pipart
Lisaks
200 g täiterariisi või tatart
1. Pane riis või tatar soolaga maitsestatud veega keema ja keeda vastavalt pakil olevale õpetusele pehmeks.
2. Tükelda brokoli ja lillkapsas õisikuteks, viiluta peakapsas ribadeks ja nuikapsas kangideks. Kõik kapsad võib riivida ka jämeda riiviga. Viiluta paprika ja sibul.
3. Riivi või haki küüslauguküüned ja ingver. Haki tšilli.
4. Kuumuta õli vokkpannil või tavalisel pannil. Pane pool köögiviljadest pannile ja kuumuta segades umbes kolm minutit. Tõsta kõrvale ja küpseta ülejäänud köögiviljad. Tõsta kõik tagasi pannile, lisa mesi, sojakaste ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta pisut ja paku koos keedetud riisi või tatraga.