4 portsjonit
300 g brokolit
300 g teokarbikujulisi makarone (orecchiette)
2 köögiviljapuljongi kuubikut
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 sl võid
1 sl nisujahu
½ tl karrit
2 dl vahukoort
1 sl sinepit
100 g riivitud juustu
Loputa ja tükelda brokoli õisikud ja vars. Pane makaronid keema vette, kuhu on sulatatud kaks puljongikuubikut. Paari minuti pärast lisa brokoliõisikud ja varretükid. Keeda makaronid parajalt pehmeks, kuid nii, et hamba all oleks tunda. Kurna makaronid ja brokoli, kuid jäta alles 2 dl keeduvett. Kalla makaronid, brokoli ja keeduvesi tagasi potti.
Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned ning kuumuta või ja õlisegus umbes viis minutit. Lisa karri ja jahu ning sega. Lisa koor ja sinep.
Vala kuum kaste makaronidele, raputa peale riivjuust, sega kergelt ja serveeri.