Päeva retsept: imelised kapsanuudlid

Kodutohter
03.02.2021
Shutterstock

Selles nuudlitoidus on palju köögivilja. Seesamiõli annab roale Hiina toidu maitse.

4-6 portsjonit

 

1 sl võid

2 sl oliiviõli

1 porru

400 g kapsast

100 g spinatilehti

1 tl seesamiõli

2 sl valget veiniäädikat (või riisiviinaäädikat)

3 sl sojakastet

soola, pipart

tšillihelbeid (soovi korral)

150 g nuudelid (või tükeldatud spagetit)

2 muna

 

Poolita, loputa ja viiluta porru. Lõika kapsaas peenteks ribadeks. Loputa spinatilehed.

Kuumuta pannil või ja õli, lisa porru ja kuumuta paar minutit. Lisa pannile kapsas ja kuumuta kaane all, kuni kapsas vajub kokku ja lisa siis spinatilehed. Maitsesta sojakastme, seesamiõli, musta pipra ja äädikaga. Soovi korral võib lisada tšillihelbeid.

Keeda nuudlid või spagetid vastavalt pakendil olevale õpetusele. Nõruta sõelal ja lõika sõelal kääridega suupärasteks tükkideks.

Sega pannil kokku nuudlid ja kapsasegu ning sega hulka munad ja kuumuta paar minutit segades.

Sarnased artiklid