2 sl võid
1 tl hakitud küüslauku
4 dl piima
0,5 tl soola
0,5 sl suhkrut
1 pakk (11 g) kuivpärmi
3 dl täisteranisujahu
4-5 dl nisujahu
Kuumuta väiksel pannil või, lisa hakitud küüslauk ja kuumuta, kuid ära lase kõrbema. Lisa pannile piim ja soojenda umbes 42-kraadini. Kalla piim läbi sõela tainakaussi, nii et hakitud küüslaugutükid jäävad sõelele.
Sega suhkur, sool ja kuivpärm sooja piimaga. Lisa jahud ja sõtku vähemalt 5-10 minutit. Lisa vajadusel pisut jahu, et tainas lööks kausiservast lahti. Tõsta tainas õliga määritud kaussi, kata rätikuga ja lase soojas kohas 45 minutit kerkida.
Kummuta tainas töölauale, jaota 8-9 osaks ja veereta neist pallid. Tõsta pallid küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse või kandilisse ahjuvormi nii, et pallidel oleksid vahed vahel. Kata rätikuga ja lase veel 30 minutit kerkida.
Küpseta kolm minutit 200-kraadises ahjus, keera temperatuur 175 peale ja küpseta veel 20 minutit. Võta kuklid ahjust ja pintselda üle sulavõiga. Kõige parem on ürdivõi, kuhu on segatud hakitud ürte ja riivitud küüslauku.