Sibula-kilupirukas
Kodutohter
01.04.2021
Shutterstock

Prantsusepärane sibula-kilupirukas on mõnus soolane suutäis.

300 g pärmilehttainast

 

Täidis:

u 300 g mugulsibulaid

1 sl toiduõli

1 sl palsamäädikat

0,5 tl suhkrut

pisut soola, musta pipart, Vahemere maitseainet või tüümiani

6-8 kilufileed

oliive või päikesekuivatatud tomateid

100 g riivjuustu

 

 

1. Viiluta sibulad ja kuumuta pannil õlis kuni nad on klaasjad. Maitsesta soola, suhkru, tüümiani ja palsamäädikaga. Jahuta.

2. Sulata tainas ja rulli õhukeseks. Tõsta tainarulli abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kata tainas sibulaga, pane peale poolitatud kilufileed. Soovi korral pane peale veel oliive või päikeskuivatatud tomateid ja riputa peale riivjuust.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid