10-12 tükki
175 g šokolaadiküpsiseid
75 g võid
Täidis
4 želatiinilehte
200 g tumedat šokolaadi
200 g toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2 muna
2 dl vahukoort
2-3 sl konjakit või brändit (soovi korral)
2 sl kuuma kohvi
Vooderada lahtikäiva põhjaga koogivorm (Ø 24 cm). Purusta küpsised köögikombainis, sega sulatatud võiga ja vajuta koogivormi põhja.
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Sulata šokolaad veevannil. Sega kokku toasoe toorjuust, pool suhkrust, vanillisuhkur ja munakollased. Vahusta munavalged ülejäänud suhkruga kõvaks vahuks. Vahusta koor ning sega kokku toorjuust, šokolaad, konjak, munavalgevaht ja vahukoor.
Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta kuumas kohvis. Jahuta pisut ning nirista vahustades täidise hulka. Kalla täidis põhjale ja pane vähemalt neljaks tunniks või kuni järgmise päevani külmkappi.