Šokolaadi rullbiskviit vaarikatega

Kodutohter
20.08.2021
Shutterstock

Rullbiskviiti on tegelikult lihtne teha, ainult rullikeeramine vajab natuke harjutamist.

10 tükki

 

4 muna

1½ dl suhkrut

1 dl kartulitärklist

¾ dl kakaopulbrit

1½ tl küpsetuspulbrit

 

Vahele

2 dl vahukoort

2 dl apelsinimarmelaadi

2 dl vaarikaid

 

Peale

tuhksuhkrut, kakaopulbrit

vaarikaid

 

 

Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega omavahel kõik kuivad ained ja lisa läbi sõela vahule. Sega ettevaatlikult läbi ja vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 8 minutit.

Kummuta küps põhi küpsetuspaberi peale, kuhu on riputatud natuke suhkrut. Eemalda kuum küpsetuspaber ja lase põhjal jahtuda.

Vahusta koor. Määri koogile marmelaadi ja puista peale vaarikad. Ära äärtele täidist pane, muidu valgub see rulli keerates välja.

Keera küpsetuspaberi abil tugevaks rulliks, nii et liitekoht jääks koogi alla. Keera fooliumisse ja tõsta külma.

Puista kook üle tuhksuhkru ja kakaopulbriga ning serveeri koos jäätise või vanillikastme ja vaarikatega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid