4 muna
4 dl nisujahu
3 dl suhkrut
2 tl kaneeli
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl söögisoodat
100 g võid
6 dl riivitud porgandit
2 tl riivitud sidruni või apelsinikoort
Glasuur
200 g tuhksuhkrut
70 g võid
200 g toorjuustu
2 tl vanillisuhkrut
Sulata või ja jäta jahtuma. Koori ja riivi porgandid peene riiviga. Vahusta munad ja suhkur.
Sega kokku kuivad ained ja sega vähehaaval munavahuga. Sega hulka jahtunud või ja riivitud porgand.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõmba spaatliga ühtlaseks. Küpseta 175-kraadises ahjus 20-30 minutit.
Sega kokku glasuuri ained ja määri glasuur jahtunud koogile. Kaunistada võiv kookoshelveste, melissilehtede või hakitud pähklitega.