Tainas
125 g võid
1½ dl rukkijahu
1 dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
125 g kohupiima
Täidis
6 võikest punast sibulat
2 sl oliiviõli
1 sl suhkrut
pisut soola ja musta pipart
4 sl palsamiäädikat
paar oksa värsket tüümiani
200 g toorjuustu
Näpi kokku või ja jahu, kuhu on segatud küpsetuspulber ja sool. Sega tainaks, kuid ära sõtku. Rulli vorstiks, mässi toidukilesse ja pane tunniks külmkappi.
Koori ja viiluta punased sibulad üsna paksudeks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja suhkur. Kuumuta sibulaid madalal kuumusel lõikepind allpool, kuni nad kergelt pruunistuvad. Vala pannile äädikas, tüümianioksad ja kata kaanega. Lase sibulatel paar minutit pehmeneda. Maitsesta soola ja musta pipraga ning jäta jahtuma.
Lõika tainavorstist viilud, patsuta lamedamaks. Sellest kogusest peaks saama umbes 12 tükki. Tõsta igale tainatükile toorjuustu ja määri laiali. Pane igale pirukale peale sibulratas.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.