6 portsjonit
7,5 dl nisujahu
2 pakki (à 11 g) kuivpärmi
1,5 tl soola
4 dl vett
1 dl oliivi- või rapsiõli
Peale
150 g hapukoort
350 g mozzarellat
2 purki (à 150 g) tuunikalakonservi õlis
1 väiksem sibul
10 kivideta oliivi
Mõõda kuivad ained kaussi. Lisa 40kraadine vesi. Sõtku tainast 5 minutit, kuni see muutub tihedaks ja lööb kausi küljest lahti. Lisa õli ja sõtku veel pisut. Kata kauss köögirätikuga ja pane tunniks ajaks sooja kohta kerkima.
Haki mozzarellatükid peeneks, viiluta sibul ja nõruta tuunikala.
Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja venita ning vajuta õhukeseks. Määri peale hapukoort ja puista hakitud mozzarellat. Laota peale tuunikala ja sibulaviilud.
Küpseta 250kraadises ahjus 15 minutit. Pane peale oliivid.