Võileivakate võiubadest

Kodutohter
20.05.2024
Shutterstock

Õhtul teleri ees on hea näksida oakastmes köögivilju või määrida seda õhukestele näkileibadele.

2-4 portsjonit
 

1 purk (400 g) võiube

1 küüslauguküüs

peotäis meelepäraseid hakitud ürte (till, petersell, koriander, tüümian)

poole sidruni mahl

1 sl oliiviõli või tahhiinit

pisut soola

vajadusel sorts vett
 

Loputa oad, nõruta ja pane köögikombaini. Riivi sisse küüslauguküüs, lisa hakitud ürdid, sidrunimahl, sool, oliiviõli või tahhiini. Kui kasutada erinevaid ürte saab iga kord erineva maitse.

Töötle kombainiga ühtlaseks. Kui segu jääb liiga paks, lisa tilk vett.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid