Tuunikalatäidisega paprikad

Kodutohter
17.02.2022
Shutterstock

Mõned tuunikalakonservid peaksid alati kapis tagavaraks olema, sest sellest annab teha erinevaid võileivakatteid või täidiseid.

4 portsjonit
 

6 (kokku u 600 g) väiksemat paprikat

3-4 viilu röstsaia või sepikut

400 g tuunikala õlis

2 küüslauguküünt

4 tomatit

½ tl musta pipart

näputäis tšillihelbeid (soovi korral)

50 g riivjuustu või sinihallitusjuustu
 

Loputa ja poolita paprikad ning eemalda seemned. Haki röstsaiaviilud peeneks ja sega tuunikalaga. Tükelda tomatid ja sega tuunikala-saiaseguga. Maitsesta musta pipra ja tšilliga ning pressi hulka küüslauguküüned.

Täida paprikad seguga ja pane peale riivjuustu või murenda sinihallitusjuustu. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.

Sarnased artiklid