Päeva retsept: näljase seenelise seenepann

Kodutohter
15.08.2020
Shutterstock

Kui metsast tulles korv on täis aga kõht tühi, aitab välja kiire seenepannitäis.

Näljase seenelise seenepann

 

peekonit

sibulat

seeni, mis ei vaja kupatamist

hapukoort

soola, pipart

hakitud peterselli

 

Haki sibul, poolita või viiluta suuremad seened. Lõika peekon ribadeks.

Pane pann tulele ja prae peekoniribad krõbedaks. Lisa hakitud sibul, kuumuta pisut, lisa seened ja hauta madalal kuumusel, kuni enamus vedelikust on aurustunud. Lisa hapukoor ja kuumuta veel hetk. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle hakitud peterselliga.

Kui kannatab, siis keeda kartuleid juurde, kui mitte, siis söö leiva, saia või sepikuga, mida on hea kastmesse kasta.

Sarnased artiklid