4 portsjonit
2 dl tatratangu
1 l vett
soola
peotäis peterselli
1 punane sibul
3 tomatit
½ kurki
Kaste
1 dl sidrunimahla
½ dl oliiviõli
1 tl Dijoni sinepit
¼ tl soola
1 tl suhkrut või mett
¼ tl musta pipart
Keeda tatar vastavalt pakil olevale õpetusele. Kalla parajalt pehmeks keedetud tatar sõelale, loputa üle külma veega ja jäta nõrguma.
Haki ürdid ja sibul. Koori ja poolita kurk, eemalda seemned ja haki kurk tükkideks. Poolita tomatid, eemalda seemned ja haki tükkideks. Sega kurk, tomat ja hakitud ürdid tatraga.
Pane kõik kastmeained purki, keera kaas peale ja loksuta segi. Kalla kaste salatile ja sega. Hoia enne serveerimist paar tundi külmkapis.