4 portsjonit
1 sl õli
1 sl võid
1 tl kuivatatud estragoni või peotäis värskeid estragonilehti
1 priske küüslauguküüs
4 kana kintsulihatükki
2 dl hakitud värskeid seeni (kukeseened, puravikud vms)
0,75 dl kuiva valget veini
1,5 dl vahukoort
pisut vett või puljongit
soola, musta pipart
Kuumuta pannil õli ja või, ning lisa pressitud küüslauk ja pool kuivatatud estragonikogusest või mõned värsked estragonilehed. Prae kanatükke, kuni tekib kuldne koorik. Vahepeal lisa pannile tükeldatud seened.
Vala peale vein, maitsesta soola ja pipraga, kata kaanega ja hauta väga madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Kui vein aurustub, lisa natuke vett või puljongit.
Tõsta kanatükid pannilt, vala pannile vahukoor, lisa ülejäänud estragon ja hauta madalal kuumusel, kuni kaste pakseneb. Tõsta kanatükid kastmesse, kuumuta paar minutit.