4 portsjonit
400 g maasikaid, vaarikaid, mustikaid (värskeid või külmutatud)
suhkrut maitse järgi
6-8 täistera röstsaiaviilu
Sega kokku marjad ja suhkur. Jäta pooleks tunniks seisma.
Lõika saiaviiludelt koorikud. Lõika kausi põhja jaoks üks ümmargune saiaviil, ülejäänud viilud lõika diagonaalis pooleks.
Vooderda kauss toidukilega, nii et seda jääks üle serva rippuma. Pane põhja ümmargune saiaviil ja vooderda servad kolmnurksete viiludega. Pane peale kiht marju, kata saiaviiludega, kuni kauss saab täis. Kata ülejäänud kilega ja pane raskus sobiva suurusega taldrik raskuseks peale ning tõsta vähemalt tunniks külmkappi.
Seda magustoitu võib teha ka portsjonitena, kui surud saiaviilu muffinivormi.