Peterselli, harakputke ja rohelise sibulaga kuulub estragon traditsioonilisse Prantsuse maitseainekimpu ehk fines herbes`i, millega maitsestatakse muna-, kala- ja kanatoidud.
Estragon sobib köögiviljadele ja kastmetele. Estragoniporgandid on juba omaette mõiste. Sama hästi sobib estragon ka pastinaagi, seene- ja köögiviljatoitude maitsestamiseks. Estragon on klassikalise Béarni kastme koostisosa.
Estragoniga saab maitsestada õlisid ja äädikaid. Kuivatatud estragonioksa võib panna õli- või äädikapudelisse maitset andma. Estragon annab erinevatele määretele peene maitse. Proovi näiteks segada võid porgandipüreega ja maitsesta estragoniga. Paku koos värske leivaga.
Estragoni eeterlik õli on ilusa rohelise värvusega. Sellest valmistatakse siirupit, millest tehakse karastusjooki Tarhun.